Thursday, July 17, 2008

Romania - Hungary








































































































5 comments:

Anonymous said...

de ce nu mai faci poze la meciurile de baschet? erau foarte faine!

Andor Marton said...

@Poze cu mobilul
anul trecut intram cu tupeu pe teren fara nicio acreditare sau legitimatie. Anul asta am vrut sa obtin acreditare, dar am fost plecat, tocmai cand se trimiteau cererile ... probabil voi reveni la vechile obiceiuri ... daca se poate

Anonymous said...

pai incearca sa mai aplici pentru acreditarea aia. e doar in avantajul lor sa ti-o dea. nu multi le fac asa fotografii in timpul meciurilor. n-au nimic de pierdut mai ales ca nu le faci in scop comercial.

in plus tot mai multi bloggeri din europa de vest si state sunt acreditati ca si jurnalisti la diferite evenimente. incearca cumva sa aplici ca si blogger. ar fi tare.

Andor Marton said...

Am incercat ... m-au ignorat. In mod normal asa ar gandi conducerea unui club klumea, dar nu e cazul celor de la U, i-am propus ca le dau lor pozele gratis .. ignore total. Am inteles de la unii altii ca, Cristescu & co. sunt cam batuti in cap ... ei considera ca tu vrei doar sa vezi meciurile pe gratis. Incerc sa obtin acuma acreditarea pe o alta cale, inca nici un raspuns. Nu-mi pun mari sperante in obtinerea ei. Nu e cazul celor de la U Jolidon, ei cand au vazut ca le fac poze, au propus imediat asa ceva.

Anonymous said...

macar incearca cu bilet/abonament in primul rand... ca acum nu mai e rezervat pentru presa si daca cumperi din timp e ok.